Fællesfoto Koldby Skole

Nyhed billede
    Susanne Kortegaard Larsen den 28-02-2018
    NT Rejsegaranti

Hvis bussen udebliver, eller bliver forsinket mere end 20 minutter, har kunderne mulighed for at gøre brug af NTs Rejsegaranti.

NT Rejsegaranti

NT Rejsegaranti går i grove træk ud på, at vi dækker omkostninger til transport i taxa eller privat bil op til et vist niveau, hvis vi er skyld i, at du er blevet mere end 20 minutter forsinket med en NT bus.

Hvis du benytter dig af NT Rejsegaranti, skal du selv betale for taxaen eller kørslen i privatbil i første omgang. Efterfølgende sender du os en ansøgning om refusion via ansøgningsskemaet. Du kan ikke benytte dig af NT Rejsegaranti, hvis du samtidig er tilmeldt DSB Pendler Rejsetidsgaranti.

Har du taget en taxa, skal du medsende taxabonen. Tag evt. en kopi til eget brug. Vi dækker rejser på op til 50 km.

Læs mere her:

Med venlig hilsen / Best regards

Thomas Varn Mortensen

Planlægger, Trafik & Rådgivning

Susanne Kortegaard Larsen den 18-01-2018
    Vedr. nye ugeskemaer til alle klasser bortset fra 0. klasse. Ugeskemaerne gælder fra og med mandag d. 22. januar og slutter fredag d. 29. juni 2018.
    Der var desværre småfejl i de først udsendte ugeskemaer til 1.+2.+3.+4.+5.+6. klasse, så her har I dem igen. Eleverne har fået et eksemplar - på gult papir - med hjem i skoletasken!
    Vi beklager ulejligheden! God fornøjelse!
    Susanne Kortegaard Larsen den 24-10-2017
    Det nye program for Den gode Barndom/Samarbejdet mellem dagpleje, børnehave, skole og SFO - se vedhæftede filer
  • 24-05-2018
    DEN GODE BARNDOM: Børnehuset besøger intro og 0.kl (emneuge) ·